Mi az a ‘Coaching’ és hogyan készül ‘Bikfalvi módra’?

Biztos találkoztál már a ‘coaching’ kifejezéssel. Ha nem, olvasd el az erről szóló rövid írásom. Röviden ez egy beszélgetés, ami során én, mint coach beszélgetek valakivel, akinek valamilyen gondja, elakadása van. Ha jól végzem a dolgom, a beszélgetés végére a gond megszűnik, megszületik a megoldás a problémára.

Hogyan készül a coaching ‘Bikfalvi módra’? Egyszerűen. Attól lesz egyedi, attól lesz ‘Bikfalvi’, hogy velem beszélgetsz. Nem egy megközelíthetetlen, híres, ismert coach-al, trénerrel vagy ‘celebbel’, hanem egy egyszerű, de barátságos, hétköznapi emberrel, aki csak Rád figyel, Veled foglalkozik és elkísér egészen addig az élet rögös útján, amíg TE úgy érzed, szükséged van rám. De hogy ki vagyok én? Erről a Rólam oldalon olvashatsz.

Szeretnél részt venni egy coaching beszélgetésben?

Nincs más dolgod, mint megkeresni engem valamelyik elérhetőségemen. Egyeztetünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot és megtartjuk az ismerkedő, első alkalmat, ahol el tudjuk közösen dönteni, tényleg én vagyok-e a Te coach-od.

Ha igen, megállapodunk a folytatásban és már élvezheted is egy professzionális coaching folyamat előnyeit.

Nem vagy biztos ebben a coaching-ban, nem tudod, hogy mire számíts velem kapcsolatban?

Semmi gond! Az első alkalmat pro-bono, azaz ingyen vállalom, hogy tényleg a lényegre tudjunk mind a ketten koncentrálni.

Én arra, hogy a leghitelesebben mutassam be magam és a legjobb formám nyújtsam, Te pedig arra, hogy a problémád meg tudd oldani.

Rólam mondták

Amikor megtudtam, hogy Te leszel a coach, azonnal én akartam lenni az ügyfeled, mert tudtam, hogy a problémám Te meg fogod érteni.

B. Andrea

Annyira jól éreztem magam a beszélgetés közben, mert végig itt voltál velem, éreztem, hogy figyelsz rám és megértesz engem.

Sz. Anita