Azt gondolom, hogy minden ember tud valamilyen formában segíteni másoknak önzetlenül, ellenszolgáltatás nélkül. Hiszem, hogy ezzel én is hozzá tudok járulni mások boldogulásához, ezért vállalok pro-bono, azaz ingyenes coaching-ot.

Mit jelent ez, illetve miben különbözik ez a Professzionális coachingtól? Természetesen abban, hogy nem fizetsz érte. Minden másban – a hosszától eltekintve – megegyezik a folyamat, ugyanúgy teljes értékű coaching folyamatban veszel részt.

A professzionális coaching általában 6 – 10 alkalom szokott lenni, de természetesen ennél lehet kicsit hosszabb és rövidebb is. Ezzel szemben a pro-bono coaching-ot 4 alkalomra „korlátozom”. A négy alkalomba nem számolom bele az első találkozásunkat, ez ugyanúgy működik itt is, mint a Professzionális coachingnál.

A négy alkalom alap esetben bőven elég egy, vagy akár több probléma megoldására is, cserébe belátható időben véget ér és tudok mással is pro-bono együtt dolgozni.

Jelenleg két önkéntes alapon működő szervezet tagja vagyok (ÉnProjekt, Önbizalomnövelde), ezért kérlek vedd figyelembe, nem biztos, hogy tudok rögtön biztosítani Neked pro-bono lehetőséget tekintettel arra, hogy egy időben csak egy pro-bono ügyfelet tudok támogatni.

Ha tehát érdekel a pro-bono coaching, keress valamelyik Elérhetőségemen és megbeszéljük a részleteket.

Várom a jelentkezésed!