Komolyan gondolod a coaching-ot és erre hajlandó vagy időt és pénzt is fordítani?

A legjobb helyre jöttél. Professzionális coaching folyamat részese lehetsz annak minden előnyével és kényelmével.

Hogyan néz ki egy professzionális coaching folyamat?

Első lépésként, miután felvetted velem a kapcsolatot, megbeszélünk egy találkozót, egy nulladik coaching alkalmat. Ezen az alkalmon ugyanúgy, mintha valamilyen szolgáltatást vásárolnál, kötünk egy szerződést, aminek van egy átvitt értelemben vett és van egy szó szerint értelmezhető része.

Az átvitt értelemben vett szerződés során átbeszéljük, hogyan működik a coaching folyamat, mennyi alkalmat szeretnél. Te elmondod, milyen elvárásaid vannak és természetesen én is elmondom, hogyan dolgozom, milyen szabályok érvényesek rám és hogyan képzeltem el a közös munkát. Azaz átvitt értelemben szerződést kötünk a coaching folyamatra. Ha mindezek megfelelőnek tűnnek és továbbra is úgy gondolod, hogy velem szeretnél együtt dolgozni a coaching keretein belül, akkor megbeszéljük, hogy mi is az a téma, amiről beszélni, mi az a probléma, elakadás, amit megoldani szeretnél. Végül jöhet a nulladik alkalom utolsó lépése, a szó szerinti szerződés kötés.

A szó szerinti szerződés kötés az, ami. Tehát ténylegesen aláírunk egy szerződést (szerződés mintapéldányt lásd az oldal alján), ami leírja a Megbízó (Te) és a Megbízott (Én) kötelességeit, felelősségét, illetve részletesen és hivatalosan tartalmazza a coaching működés kereteit.

Amennyiben először találkozunk egymással és még nem ismersz engem, az első, nulladik coaching alkalmat pro-bono, azaz ingyen vállalom. Ezzel szeretném azt biztosítani számodra, hogy mindenféle kényszerítő körülménytől mentesen tudjad eldönteni, hogy tényleg velem akarsz együtt dolgozni. Ne azért folytassuk a coaching beszélgetéseket, mert egy alkalmat már kifizettél és nem akartad kidobni a pénzt az ablakon, hanem azért, mert úgy gondolod, én vagyok a megfelelő coach számodra. Ha pedig már dolgoztunk korábban együtt, az első coaching alkalommal már rögtön belevágunk a dolgok közepébe és elhagyjuk a nulladik alkalmat.

Ha tehát érdekel a professzionális coaching, keress valamelyik Elérhetőségemen és megbeszéljük a részleteket.

Remélem hamarosan találkozunk és együttesen végig viszünk egy számodra legmegfelelőbb coaching folyamatot!