Egy általában jól működő, hatékony és egységes (legyen az egy feladatokat végrehajtó, vagy egy vezetői) csapat tagja vagy, de valami nem kerek, újra és újra akadályokba ütköztök és nem értitek, mi a probléma? Esetleg látjátok a problémát a csapaton belül, de nem tudjátok eldönteni, vagy akár más véleményen vagytok, hogy mi lenne a legjobb megoldás?

Ha a fentiek igazak Rátok, akkor a ‘Team Coaching’-ot Nektek találták ki!

A ‘Team Coaching‘-ot a nevéből adódóan nem egy embernek, hanem egy csapatnak találták ki. A csapat egy olyan ember csoportból áll össze, akiknek megegyeznek a céljaik, együtt, vállvetve dolgoznak a közös feladatokon és közösen viselik mind a terheket, mind a felelősséget.

A ‘Team Coaching‘-ban az ügyfél egy valamilyen közös céllal, közös feladat megoldására létrejött csapat. A team coaching folyamatban én, mint ‘Team Coach’ a csapat közös elakadását, a csapat működésének javítását és egy közösen megfogalmazott cél elérését támogatom (Team) coaching eszközökkel. A Team Coaching minden esetben egy több alkalmas, alkalmanként akár több óráig tartó (Team) coaching ülések sorozata, melyet jellemzően megelőz egy felmérési fázis, ideértve a csapat tagokkal történő egyéni interjúkat és egy közös cél és iránykijelölési beszélgetést. A Team Coaching ennél fogva hosszát tekintve hasonlít a Professzionális Coaching folyamatra.

Amennyiben úgy gondoljátok a csapatotokkal, hogy szükségetek lenne egy ilyen, professzionális folyamatra, keressetek meg valamelyik Elérhetőségemen és megbeszéljük a részleteket!

Várom a jelentkezésetek!