Ha úgy gondolod, nem vagy egyedül egy problémával, esetleg barátaiddal, ismerőseiddel, közvetlen környezet tagjaival együtt szeretnétek túllépni elakadásokon, megválaszolni Titeket érdeklő kérdéseket, akkor a csoportos coaching Neked, azaz Nektek való!

A csoportos coaching a nevéből adódóan nem egy embernek, hanem egy csoportnak megtartandó coaching alkalomból, vagy alkalmak sorozatából áll. A csoportos coaching azonban nem összekeverendő az úgynevezett ‘Team coaching‘-al.

A csoportos coaching-ban az ügyfél, illetve az ügyfelek egy kis létszámú csoport tagjai, akik szoros, vagy lazább kapcsolatban állnak egymással, adott esetben nincs is közvetlen kapcsolatuk. A csoportos coaching folyamatban én, mint ‘Csoportos Coach’ a csoport tagjai által hozott elakadások, problémák megoldásában segítek coaching eszközökkel. A csoportos coaching-ban tehát az egyének a saját témájukat hozzák, ami Őket érinti.

A csoportos coaching másik fontos jellemzője, hogy a csoport tagjai, a témahozó kivételével, támogató, megoldást elősegítő résztvevőkké válnak a folyamat során, tudásukkal, tapasztalataikkal erősítve a témahozót elakadásának megszüntetésében. ‘Csoportos coach’-ként én a folyamat megfelelő lebonyolításáért és támogató coaching jelenlétért felelek.

Ha tehát úgy gondolod, vannak olyan barátaid, ismerőseid, akikkel együtt szeretnétek megoldani elakadásokat, vagy választ kapni kérdésekre, amelyek foglalkoztatnak Titeket és ehhez egy izgalmas, csoportos coaching módszertant vennétek igénybe, keress valamelyik Elérhetőségemen és megbeszéljük a részleteket!

Várom a jelentkezésed!